Maggie Hartley

Vem kommer älska mig nu?

Pocket
ISBN: 9789180860468
Format: 110 x 178

Vid endast tio års ålder har Kirsty redan erfarit en livstid av hjärtsorg och lidande.

Som barn blev hon försummad och övergiven av sin tonårsmamma och därför omhändertagen av Pat och Mike, vilka hon började betrakta som sina riktiga föräldrar. Men när Pat drabbas av en hjärtattack och kollapsar framför Kirsty påstår Mike att det är hennes fel. Hennes raseriutbrott ska ha stressat Pat och nu får Kirsty inte längre bo kvar.

Kirsty befinner sig fortfarande i chock när hon flyttar in i Maggie Hartleys familjehem. Hon beter sig utåtagerande, slår sönder Maggies hem och hotar till och med att göra illa det spädbarn som också bor i hemmet. Socialtjänsten har inget annat val än att ta hoten på allvar, och Maggie tvingas att välja mellan åtta månader gamla Ryan, som hon håller kär, eller den arga Kirsty, som troligen kommer hamna på ett barnhem om Maggie avfärdar henne. Maggie befinner sig i en omöjlig situation som ifrågasätter hennes beslut att över huvud taget bli ett familjehem …

Vem kommer älska mig nu? är en inspirerande och hjärtvärmande berättelse som visar att det finns hopp även i de allra mörkaste av stunder.

Ladda ner

Högupplöst omslag 287 KB

Om boken

Författare Maggie Hartley
Översättare Anna Leonard Aronsson
Utgivningsdatum 2024-05-06

Format

Pocket ISBN: 9789180860468 Sidor: 304 Format: 110 x 178

Fler böcker av Maggie Hartley

Liknande böcker