Elin Bengts

Surdegsbedragaren

Ljudbok
ISBN: 9789189359604

Kursledaren Andreas är trött på att luras, men han är för skicklig på det för att kunna låta bli. Dessutom har han hamnat i en så stor knipa att han inte längre har något val. En måndagskväll i februari träffar han dem för första gången, de som ska bli de sista att råka ut för hans charm. En sista gång, sedan aldrig mer, lovar han sig själv när han hälsar deltagarna välkomna till kvällskursen i surdegsbröd och soppa.

Bland kursdeltagarna finns tonåringen Linnea, vars föräldrar inte ens känner till hennes favoritfärg och den äldre mannen, Didrik, vars fru har blivit feminist. Parvin vars hjärta har krossats och amerikanen Steven som desperat vill hitta sina svenska släktingar. Karl-Johan som har blivit änkeman och Lillemor som försöker räkna ut hur man ska leva sitt liv.

Det Andreas har tänkt ska bli en enkel sak visar sig bli mer komplicerat än han trott. Någon har visst råkat bränna ner Gävle-bocken och någon annan börjar baka vaniljhjärtan i smyg. Andreas själv får den kommunalanställda Vendela om halsen och tiden i Dalarna blir något annat än vad han tänkt sig. En dag landar dessutom ett brev på hallmattan och Andreas förstår att någon är honom på spåren. Andreas har inte råd att förlora, men klarar han av att vinna den här gången?

Ladda ner

Högupplöst författarbild 223 KB
Högupplöst omslag 2 MB

Om boken

Författare Elin Bengts
Utgivningsdatum 2023-06-12

Format

Ljudbok ISBN: 9789189359604 Tid: 12 h 32 min

Liknande böcker