Vem tror han att han är

Pocket
ISBN: 9789189359451
Format: 110x178

Henry Locke är en inflytelserik miljardär som har förvandlat familjeföretaget till ett imperium. Men så testamenterar hans mamma hela sin del av imperiet till sin lilla hund.

Mitt namn är Vicky. Kvinnan som talar med hundar. (Nej, jag skämtar bara, men det är vad min äldre granne envisas med att kalla mig.) När min granne tragiskt går bort, överraskas alla av att en liten hund, Smuckers, ärver ett företag värderat till flera miljarder. Med mig som hans talesperson. På ett ögonblick går jag från att driva en Etsy-butik på nätet till att befinna mig i styrelserum med Smuckers i mitt knä. Och min grannes son, Henry Locke, även känd som New Yorks mest eftertraktade ungkarl, sitter tvärsöver bordet stirrandes stint på mig.

Ryktet skvallrar om att Henry är ett affärsgeni som är lika begåvad i sängkammaren som i styrelserummen. Men … han är även arrogant och fruktansvärt irriterande. Henry må ha alla kvinnor på Manhattan ätandes ur sin hand, men jag är helt över den typen av rika män som tror att de äger världen …

Ladda ner

Högupplöst omslag 452 KB

Om boken

Översättare Cecilia Falk
Utgivningsdatum

Format

Pocket ISBN: 9789189359451 Sidor: 368 Format: 110x178

Liknande böcker